uporaben na nešteto načinov

Najbolj priljubljen v razredu

Uspešno učenje je uravnoteženo glede na potrebe telesa, uma in duše.
VS zagovarja uravnoteženost telesa, uma in duše. Vedno je potrebno spodbujati mobilnost in naravno radovednost. Učenje je aktiven proces, za to pa poskrbijo produkti kot je Hokki stolček. Zato, ko izbirate pohištvo za sodobno učilnico, izberite stol, ki ga imajo radi starši, učitelji in otroci. S privlačnim dizajnom, osredotočenim na varnost in dobro počutje, bodo na Hokki stolčke z veseljem sedli vsi.

Idealen za poslovne prostore

Dragoceno orodje za spodbujanje sodelovanja, osredotočenosti in ustvarjalnosti. 
Dovolj lahek, da se ga lahko hitro prestavi kamorkoli. Zagotavlja, da imate vedno sedež za konferenčno mizo ali pri sodelavcu na sestanku. In ker vemo, da telesa v gibanju poskrbijo da so tudi misli v gibanju, je Hokki stolček dragoceno orodje za spodbujanje sodelovanja, osredotočenosti in ustvarjalnosti.

Pomočnik pri domačih nalogah

Idealen za učenje in igro.
Tudi doma moramo sedeti pravilno in zato se morata višina mize in stola ujemati z višino uporabnika. Idealen je tako za učenje kot igro. Hokki stolček omogoča enostavno in varno premikanje, zaradi česar je primeren za številne dejavnosti. Za dom – brez skrbi, brez montaže, dobavljeno sestavljeno. 

Inovativni dizajn
Premika se neslišno
Povečuje koncentracijo

Dober trening za ravnotežje
Omogoča gibanje med sedenjem

Omogoča igranje
Sodobni barvni odtenki
Omogoča vrtenje za 360°

Zdravilo za hiperaktivnost
Spodbuja k pravilni drži telesa

Stol za vse telesne višine

Hokki stolček je idealna izbira tako za odrasle kot za otroke vseh starosti. Hokki je na voljo v petih fiksnih višinah in Hokki+ je na voljo v dveh nastavljivih višinah. Hokki- fiksne višine stolov so: 31 cm, 38 cm, 46 cm, 51 cm in 62 cm. Hokki+- nastavljivi višini stola sta: Velikost S (ima nastavljivo višino od 38 cm do 50 cm); Velikost M (ima nastavljivo višino od 50 cm do 68 cm).

5 fiksnih višin

2 nastavljivi višini

Za osebe, ki tehtajo do 110 kg

Sopotnik v rasti

Pravilno sedenje in ergonomsko delo predpostavljata, da se višina mize in stola ujema z višino uporabnika.
• Višina uporabnika 108 cm – 121 cm = Hokki višina 31 cm
• Višina uporabnika 133 cm – 159 cm = Hokki višina 38 cm
• Višina uporabnika 159 cm – 188 cm = Hokki višina 46 cm
• Višina uporabnika 174 cm – 207 cm = Hokki višina 51 cm

Zelo pomembno je, da občasno preverite in primerjate višine, saj uporabnik potrebuje stol in mizo, ki ustrezata njegovi višini telesa. V nasprotnem primeru je lahko drža oslabljena, kar povzroča bolečine v hrbtu in posledično glavobole.

Sodobni barvni odtenki

Hokki stolček je na voljo v živahnih in sodobnih barvah, vključno z rdečo, zeleno, oranžno in več odtenkov modre, pa tudi v nevtralno beli in črno sivi. Barve lahko ustvarijo zelo prijetno učno okolje in v prostor vnesejo pozitivno vzdušje. Barve so otrokom zelo všeč in močno vplivajo nanje, zato je Hokki stolček na voljo v barvah, s katerimi lahko ustvarite mavrično okolje.

Na voljo v 10 barvnih odtenkih

Barve pozitivno vplivajo na vedenje

Človek je pretežno vizualno bitje

Pomirjajoča svetlo zelena barva