Imate vprašanje?

POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORI

Da, Hokki stolček je idealna izbira tako za odrasle kot za otroke vseh starosti.

Zagotavljamo 3 letno garancijo ob normalni uporabi. Vse preizkuse materialov za doseganje trajnosti pa izvajamo v neodvisnih inštitutih.

Da – Hokki stolček je narejen tako, da ustreza večini tal (les, vinil, keramika, beton, tekstil). Stabilna podlaga je mehka in odporna proti zdrsu ter zato primerna tako za mehka kot trda tla

Hokki stolček je na voljo v petih fiksnih višinah in dveh nastavljivih višinah. Hokki®- fiksne višine stolov so: 31 cm, 38 cm, 46 cm, 51 cm in 62 cm. Hokki+®- nastavljivi višini stola sta: Velikost S (ima nastavljivo višino od 38 cm do 50 cm); Velikost M (ima nastavljivo višino od 50 cm do 68 cm).

Hokki stolček ni priporočljiv za osebe, ki tehtajo več kot 110 kilogramov.

Hokki stolček je neverjetno stabilen in zasnovan tako, da spodbuja prožnost in svobodo gibanja, ne da bi se pri tem prevrnil. Osnova stolčka ima konveksno obliko, ki omogoča naravno gibanje s 360 stopinjskim vrtenjem. Poleg tega ima penasto sedežno površino, ki nudi dodatno mero varnosti za otroke. Če želite izvedeti več, vas prosimo, da obiščete zavihek Varen in stabilen.

Hokki je izdelan iz žilavega in proti praskam zelo odpornega polipropilena, ki je izredno lahek in trpežen. Obloga sedeža je izdelana iz lahke in udobne pene. Vsi materiali se pridobivajo in izdelujejo s skrbjo za vpliv na okolje in trajnost. Izdelan je iz najkakovostnejših materialov, ki se jih da 100% reciklirati.

Da, Hokki stolček je zelo trpežen. Visokokakovostni polipropilen, iz katerega je izdelan Hokki, je zasnovan tako, da se zoperstavi obrabi, hkrati pa se učinkovito upira trganju, praskanju ali drugim poškodbam.

Ne – Hokki stolček ima konveksno dno oblečeno v gumo, ki sega preko robov, ter tako ščiti vse vrste tal pred poškodbami.

Hokki stolček je zasnovan tako, da je odporen proti zdrsu in načeloma ne drsi na različnih vrstah tal, vključno z gladkimi površinami. Lahko pa se ob pretiranem nagibu prevrne.

Nastavitev višine je možna z neskončnim prestavljanjem s plinskim dvižnim mehanizmom. Mehanizem za nastavitev lahko sprostite z vseh strani pod sedežem, brez potrebe po iskanju ročice. Sedenje na nastavljivem Hokki+ stolčku je še posebej udobno zaradi globinskega vzmetenja, ki daje občutek sedenja na žogi. Za dodatno varnost je za aktiviranje plinske vzmeti potreben določen upor – vsaj 26 kg za prestavljanje na velikosti S in vsaj 37 kg za prestavljanje na velikosti M.

Hokki+ z nastavljivo višino je še posebej priporočljiv, če ga hkrati uporabljajo ljudje različnih višin ali če oseba dela na delovnih mestih, ki so različnih višin. Odličen pa je tudi za domačo uporabo, saj dejansko raste z otroci.

Hokki stolček je na voljo v živahnih in sodobnih barvnih odtenkih, vključno z rdečo, zeleno, oranžno in več odtenki modre, pa tudi v črni in beli barvi. Hokki stolček je na voljo v petih fiksnih višinah in dveh nastavljivih višinah.

Če želite izvedeti več o Hokki stolčku ali katerem koli drugem produktu iz našega prodajnega programa se obrnite na naš razstavni salon na 02 828 00 54 ali na contact@inovatio.si.